آموزش پخت انواع پیتزا - پیتزا کبابی
مواد لازم• 3.5 تا 4 پیمانه آرد کامل• کمی خمیر مایه• یک قاشق غذاخوری شکر• 1.5 قاشق چایخوری نمک• 1 1/3 پیمانه آب داغ• 1/3 پیمانه روغن• آرد اضافه برای باز کردن خمیر• روغن اضافه برای کباب کردن• سس• پنیز موتزارلا• موادی که دوست دارید داخل ریزیدروش تهیه1. کباب پز را آماده کنید.2. در یک کاسه بزرگ دو پیمانه آرد، خمیر مایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ و روغن را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. به تدریج آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. 5 دقیقه با دست خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود.3. 8 چانه از خمیر تهیه کنید. خمیر را به اندازه یک دایره با قطر 20 سانتی متر باز کنید.4. هر دو طرف خمیر را روغن بزنید و با دست آنها را روی توری روی زغال بگذارید. به مدت 4 دقیقه بپزید تا زیر آن کاملا طلایی شود. آن را از روی زغال بردارید و داخل بشقاب بگذارید.5. سسرا روی خمیر بمالید. در آخرو موادی که دوست داخل داخلبریزید را روی سس بریزد و دوباره روی توری روی زغال بگذارید. حرارت کباب پز باید کم
|
امتیاز مطلب : 434
|
تعداد امتیازدهندگان : 129
|
مجموع امتیاز : 129